Kraanwagen chauffeur

schermafbeelding-2017-10-27-om-11-52-27

Wij zoeken één of meerdere (ervaren) kraanwagen chauffeur(s). Binnen deze functie ben je zowel chauffeur als autolaadkraan machinist. Je zult laden en lossen en tevens plaatsingen uitvoeren met de autolaadkraan en aanhanger.

Als kraanwagen chauffeur wissel je diverse soorten containers bij verschillende klantlocaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het juist en zorgvuldig invullen van de benodigde documenten. Aangestuurd door de planning, werk je in hoge mate zelfstandig.

De locatie in Schiedam zal als standplaats dienen voor de werkzaamheden. Je bent in het bezit van het rijbewijs CE met code 95, tevens beschik je over een VCA diploma of je bent bereid deze te (her)halen en eventueel ADR. Veilig werken is voor jou absolute prioriteit. Je bent gewend zelfstandig te werken en je stelt je flexibel op ten opzichte van de werktijden en de uit te voeren werkzaamheden.

Bij R2 Transport & Containers B.V. kun je rekenen op een plezierige en dynamische werkomgeving met veel vrijheid en ruimte voor ontwikkeling. Wij zetten ons niet alleen in voor de tevredenheid van onze klanten, maar ook voor de tevredenheid van onze medewerkers. Daar hoort ook een prima salaris bij inclusief een aantrekkelijke pensioenregeling. Dit is wat wij jou bieden.

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan je sollicitatie naar info@r2transport.nl of bel ons op 010-2265680.

schermafbeelding-2017-10-27-om-11-52-37

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.